Der er masser kig til mave og ryg. Det er flagrende kjole og bare ben.

Og nåja, så er hele outfittet så skriggult, at blikket øjeblikkeligt klistrer sig fast til Serena Williams.

For amerikaneren har ikke bare tiltrukket sig opmærksomhed på grund af sit tennisspil ved Australian Open. Den 34-årige tennisspiller har mindst fået lige så meget opmærksomhed på grund af sit spilletøj.

Se Serena Williams i aktion herunder:

Brugere på sociale medier har været kritiske og har kaldt det gule sæt for blandt andet ’rædselsfuldt’, og så har kritikken også gået på, at verdensetteren kun har en lille top på, altså at  kun det øverste af overkroppen er dækket.

Når hun altså ikke slår til bolden, der får top og underdel til at flyve vildt omkring.

Men ifølge Serena Williams er der en mening med det hele. Hun har såmænd selv designet hele molevitten i samarbejde med sin sponsor Nike.

Hun har undervejs i Australian Open forklaret følgende om sit tøj ifølge Daily Mail.

»Jeg har været med i så mange og har haft så mange forskellige slags tøj på, så jeg ville bare lige ryste posen igen og bringe pop-kulturen med ind i tennis. Det gør det hele lidt sjovere – jeg vil bringe lidt ungdommelighed og humor med,« har Serena Williams sagt.

Hun tager hele ansvaret for, hvordan hun har set ud i Australien.

»Det er helt sikkert mit design, jeg har selv tegnet det. Jeg ville tænke ud af boksen,« har Serena Williams sagt.

wozzzi

Om kun at spille i top frem for en t-shirt siger den 34-årige amerikaner:

»Jeg har stort set altid top på. Du ser mig næsten aldrig uden. Så jeg tænkte, at det ville være sjovt at spille i én. Og så valgte jeg en plisseret nederdel, for det er klassisk. Jeg kan godt lide at blande det klassiske med det populære,« siger Serena Williams.

Hun skal natten til tirsdag spille kvartfinale mod Maria Sharapova ved Australian Open, det er en gentagelse af sidste års finale.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.