'Jeg har dårlige nyheder.'

Sådan lyder det i et opslag på både Twitter og Instagram fra den 23-årige tennisspiller Paula Badosa.

Og den dårlige nyhed er, at hun efter ankomsten til Australien, hvor hun skal spille Australian Open, er blevet testet positiv for coronavirus.

'Jeg har det skidt og har nogle symptomer men prøver at komme mig hurtigst muligt med hjælp fra lægerne,' fortæller Badosa, der også tilføjer, at hun nu er blevet indlogeret på et særligt hotel.

Paula Badosa er blevet ramt af coronavirus.
Paula Badosa er blevet ramt af coronavirus. Foto: Greg Wood
Vis mere

Samtidig har den positive test også fået den spanske stjerne, der ligger nummer 67 på verdensranglisten, til at komme med en undskyldning.

For siden ankomsten til Australien har hun været i karantæne, og det var hun rasende over, når der ikke var en eneste i hendes team, der var testet positiv. Nu har piben dog fået en anden lyd.

'I må endelig ikke misforstå mig. Sundhed kommer altid først, og jeg er taknemmelig for at være i Australien. Karantæne og forebyggelse er vigtigt lige nu,' siger hun og forklarer, hvad utilfredsheden i første omgang gik ud på.

'Jeg snakkede om de regler, der ændrede sig natten over, men jeg forstår også godt den triste situation, vi er i. Undskyld venner. Pas på jer selv,' lyder det fra Badosa.

Årets Australian Open starter den 8. februar, og reglerne er, at alle spillere skal i 14 dages karantæne ved ankomsten – dog må spillere, der ikke har været ombord på fly med smittede træne fem timer om dagen.

I alt 1.200 spillere, trænere og andre involverede er i løbet af den sidste uge blevet fløjet til Australien, hvor de er blevet sat i hotelkarantæne.

Størstedelen befinder sig i Melbournes delstat Victoria, hvor årets første Grand Slam afvikles.

70 af spillerne er i en særligt hård karantæne, og de må derfor ikke gå ud for at træne. Det skyldes, at de ankom med et fly, der viste sig at have tre smittede med  ombord.