Det var egentlig meningen, at det skulle have været den helt store overraskelse.

Men sådan gik det ikke, og nu har den tjekkiske tennisstjerne Tomas Berdych mere eller mindre bekræftet historierne.

Han stopper med al sandsynlighed karrieren på lørdag. Det fortæller han om i en video på sin Instagram. Du kan se opslaget i bunden af artiklen.

»Hej allesammen. Hvis du vil have en lille overraskelse, så skal du ikke gå ind på nogen medier eller sociale netværk, men jeg ved, at det er umuligt i disse dage,« siger 34-årige Berdych i videoen og fortsætter:

»Jeg havde det hele planlagt som en lille overraskelse på lørdag, når jeg vil være i London, men nu er det ikke en gang muligt, fordi det er over det hele. Men det er okay. Mere information kommer på lørdag.«

Dermed ser hans 17 år lange karriere ud til meget snart ovre, når han lørdag foran tilskuerne til sæsonfinalerne ATP World Tour Finals formentlig annoncerer sit stop og farvel til livet som professionel tennisspiller.

Den tjekkiske stjerne nåede Wimbledon-finalen i 2010 og har derudover nået semifinalen i alle de tre andre Grand Slams-turneringer.

Han kan samtidig se tilbage på en karriere med 13 ATP-titler, mens hans bedste placering på verdensranglisten var nummer fire tilbage i 2015.