Genie Bouchard bliver kritiseret voldsomt på sin Instagram-profil.
Genie Bouchard bliver kritiseret voldsomt på sin Instagram-profil. Foto: CLIVE MASON

Tonen på de sociale medier kan til tider være ubarmhjertig. Det har den canadiske tennisstjerne Genie Bouchard nok måttet sande, efter hun på sin Instagram-profil har delt et umiddelbart uskyldigt billede af sig selv søndag eftermiddag. For det har ikke fået en særlig god modtagelse blandt hendes mange følgere.

Billedet som den 23-årige Bouchard har delt er fra hendes træning til Mallorca Open-turneringen, der i år løber fra den 18. til og med den 25. juni.

Egentlig forestiller det blot Genie Bouchard i sit hvide træningstøj med teksten 'Lader som om jeg allerede er til Wimbledon,'.

Der gik dog ikke længe før mange af hendes følgere begyndte at kritisere tennisstjernen, der ligger nummer 60 på verdensranglisten, voldsomt.

For de mener åbenbart, at hun er for tyk, og blandt de mere end 100 kommentarer går en del af dem på Genie Bouchards krop og udseende.

'Går du efter Wimbledon med den form? Tænk igen, for ellers ryger du ud i første runde,' skriver en Instagram-bruger blandt andet, mens flere er enige om, at tennisspilleren har taget på.

'Hmm, har du fået for meget dessert?' spørger en anden.

TOP

Der er dog også en der tror, der er en helt anden grund til, at stjernen ser ud som hun gør på billedet. Ifølge vedkommende er forklaringen ikke hverken for meget kage eller dårlig form, men derimod at Genie Bouchard er i lykkelige omstændigheder.

'Du narrer ikke nogen. Offentliggør nu bare din graviditet!' lyder det kontant til Genie Bouchard, der endnu ikke har svaret på de mange negative kommentarer.

Nogle mener dog, at der blot er tale om en dårlig billed-vinkel, og at sammensætningen af tøjet ikke gør noget godt for Bouchards figur, mens andre tager stjernen helt i forsvar og langer ud efter dem, der har skrevet de grimme kommentarer.

SPO-GLF-MAJ-USsfsddO

'Du er så smuk. Lyt ikke til de onde mennesker, de er bare misundelige. Held og lykke!' skriver en blandt andet.

'Hvad har hendes kropsform med det (Wimbledon, red.) at gøre??? Jeg troede, det var ens tennisegenskaber der gjorde, man kunne vinde. Og det er forkert at du overhovedet kommenterer på hendes krop, det kommer ikke dig ved,' skriver en anden fan som kommentar til Genie Bouchards billede.

FBL-ITA-RELIGION-MATCH FOR PEACE

23-årige Genie Bouchard kom for alvor på manges læber, da hun efter dette års Super Bowl tog på date med en Twitter-fan. Canadieren var nemlig lidt for sikker i sin sag, da hun tweetede, at hun vidste, at Atlanta Falcons ville vinde.

For selvom de var stort foran, endte New England med at vinde. John Goehrke fra Kansas City var hurtig, da Genie Bouchard havde sendt sit tweet afsted. Han skrev, at hvis New England vandt skulle de to på date, og det gik tennisspilleren med til.

EB top

Og hun holdt også sit ord. På daten var Eugenie Bouchard i det gavmilde hjørne. Hun bød nemlig både på en ekstravagant tur i limousine gennem New Yorks gader og stræder, hvorefter hun havde sørget for billetter på forreste række til NBA-kampen mellem Brooklyn Nets og Milwaukee Bucks.

 

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.