»Jeg er meget ærgerlig over det.«

Sådan lyder det fra Clara Tauson i kølvandet på nyheden om, at hun har måttet trække sig fra den store WTA-1000 turnering i Rom på grund af en rygskade.

»Jeg er godt i gang med at forbedre ting i min tennis, så det er surt at blive bremset,« fortæller den danske stjerne i en besked til B.T.

Clara Tausons far, Søren Tauson, forklarer, at den danske profil har kæmpet med rygproblemer 'i et stykke tid', og derfor er hun nu blevet beordret hvile.

Selvom den 19-årige dansker ærgrer sig, prøver hun også at finde det positive i situationen. For meget tyder umiddelbart på, at der ikke er tale om en lang pause.

»Omvendt må jeg glæde mig over, at lægerne har givet mig forhåbninger om at kunne vende tilbage snarest,« siger Clara Tauson.

Hun skulle ved turneringen i Rom have mødt ukrainske Marta Kostyuk i første runde. Danskerens plads går i stedet til Madison Brengle.

Skaden til Tauson kommer på et ærgerligt tidspunkt, da der blot er en uge, til årets French Open starter, men om den drilske ryg får konsekvenser for danskerens deltagelse, vides ikke.

I slutningen af april gjorde hun comeback ved ATP-turneringen i Madrid efter at have holdt pause fra kampe i over en måned på grund af sygdom, som hun blev ramt af under en stor turnering i Miami. Men nu venter der altså en lille pause igen.