Et rutinemæssigt besøg ved tandlægen tog en uventet drejning for Nicole Gibbs.

For tennisspilleren havde en uventet 'gevækst' i sin mund.

Det viste sig at være en sjælden form for kræft i spytkirtlen.

På sociale medier fortæller den 26-årige amerikaner, at hun derfor må droppe resten af den igangværende grussæson, og det indebærer også årets anden grand slam-turnering, French Open.

Men der er også positivt nyt i den besked, Nicole Gibbs fik af lægerne efter de grundige undersøgelser.

'Heldigvis er prognoserne gode for denne form for kræft. Min kirurg siger, at en operation alene vil kunne være tilstrækkelig behandling,' fortæller hun:

'Han sagde endda o.k. til, at jeg har kunnet spille et par ekstra turneringer i de seneste uger, hvilket har været en dejlig distraktion.'

Det er væltet ind med hilsner til Nicole Gibbs. Også fra Caroline Wozniacki, der sender tre emoji-hjerter på Instagram. Det kan ses herunder:

For Caroline Wozniacki og Nicole Gibbs er veninder, og den lidt yngre amerikaner var en af de ni deltagere, der var med til danskerens polterabend på Bahamas i april.

På sociale medier fortæller den amerikanske tennisspiller videre, at hun skal opereres på fredag.

'Vi har fået at vide, at jeg skal forvente at bruge fire-seks uger på at komme mig, men jeg vil gøre alt, hvad der er muligt for at skære den tid ned og blive helt rask så hurtigt som muligt,' skriver Nicole Gibbs.

Målet er at spille kvalifikationsrunder til Wimbledon i slutningen af juni.

I øjeblikket er Nicole Gibbs nummer 117 på verdensranglisten, og selv om hun aldrig har vundet en WTA-turnering, er det alligevel blevet til lige over 11 millioner kroner i præmiepenge i løbet af karrieren.

French Open begynder 26. maj.