Selvom kvindernes tennissæson er slut, så høster Caroline Wozniacki nu stor anerkendelse for sin afslutning af sæsonen.

Den danske tennis-stjerne er nemlig blevet nomineret til hele to priser at organisationen bag WTA. Det gælder prisen for oktober-måneds bedste spiller samt oktober-måneds bedste slag. (Se de nominerede slag nederst i artiklen.)

Nomineringen kommer efter, at Caroline Wozniacki vandt den hidtil største titel i hendes karriere, da hun vandt sæsonfinalerne i Singapore tidligere i oktober.

Her stormede hun forbi verdens nummer et, Simona Halep, og verdens nummer fire, Elina Svitolina. I semifinalen smadrede danskeren Karolina Pliskova, og i finalen ventede Venus Williams, der heller ikke kunne stoppe Wozniacki.

Ikke nok med den store titel, så slutter Wozniacki af på tredjepladsen på verdensranglisten og endte som den mest vindende WTA-spiller på hele touren.

Foruden Caroline Wozniacki er også Simona Halep og Venus Williams nomineret til oktobers bedste spiller. Månedens-spiller prisen blev for første gang uddelt i 2015, og Wozniacki har aldrig vundet den før.

Måneden bød også på en masse top tennis. Og Wozniackis gode spil har altså også affødt hele to nomineringer til prisen for månedens slag. Slagene kom i kampene mod henholdsvis Karolina Pliskova i semifinalen under sæsonfinalerne og i gruppekampen mod Elina Svitolina i under samme turnering. I alt er fem slag nomineret til prisen. Også Angelique Kerber, Petra Kvitova og Magdalena Rybarikova har hver et slag nomineret til prisen. En pris som Wozniacki vandt tilbage i marts.

Vinderne bliver fundet via stemmer fra tennis-fans verden over. Du kan selv stemme på oktobers bedste spiller her og månedens bedste slag her.

Vinderne bliver annonceret fredag den 10. november.

Her er de fem nominerede til oktobers bedste slag. Wozniacki er nomineret to gange.