French Open bliver fra nu af uden en af de helt store stjerner.

For 39-årige Serena Williams har valgt at trække sig. Det skriver Reuters.

Amerikaneren var ellers gået videre til anden runde, som hun skulle have spillet i dag mod Tsvetana Pironkova, men sådan bliver det altså ikke.

Ifølge arrangørerne af French Open skyldes det problemer med akillessenen.

En skade, hun har døjet med, siden hun fik den under semifinalen ved US Open - en kamp hun tabte til Victoria Azarenka.

Allerede efter førsterundekampen ved French Open fortalte Serena Williams da også, at det havde været en kamp de sidste to uger, og at hun bare håbede, det ikke ville blive for slemt. For hun var ikke på hundrede procent.

»Jeg beder, og jeg gør så meget for den,« sagde Serena Williams, der brugte meget tid på at pleje sin dårlige akillessene. Desværre uden held, og dermed er en af de store favoritter allerede ude, inden det for alvor er blevet sjovt i turneringen.

Dermed bliver det heller ikke i denne omgang, hun tangerer Margarat Courts rekord for antal af Grand Slam-titler. For Serena Wiliams har vundet 23 af slagsen, mens Court står noteret for 24.

Serena Williams fortæller på et pressemøde, at hun regner med at hun holde sig i ro i fire til seks uger.

»Jeg tror ikke, jeg kommer til at spille flere turneringer i år. Det er ikke en akut skade, det er en generende skade. Jeg fik den bare på et rigtig uheldigt tidspunkt,« siger hun og understreger, at skader i akillessenen ikke er noget, man skal spøge med.

Årets French Open er desuden med dansk deltagelse i form af den 17-årige tenniskomet Clara Tauson, der tirsdag imponerede ved at slå amerikanske Jennifer Brady ud i første runde.

Torsdag går det løs igen mod Danielle Collins. Den kamp kan du selvfølgelig følge LIVE her på bt.dk.