Hun er en af de sportsstjerner, der bestemt ikke er bange for at råbe op.

Og nu gør Serena Williams det igen, i anledning af at hun er på forsiden af den kommende udgave af det britiske Vogue.

»Jeg er blevet underbetalt og undervurderet,« lyder det på forsiden om Serena Williams, der fortæller om den kamp, hun altid har kæmpet. Blandt andet på grund af sin farve. Men det er ikke noget, hun vil ændre på, slår hun fast.

Reflektionerne kommer i kølvandet på George Floyds død og den store opmærksomhed, der har været på både det og hele Black Lives Matter-bevægelsen.

Derudover vil hun også kæmpe for, at kvinder får samme rettigheder og muligheder som mænd.

»I det her samfund lærer kvinder ikke, og det forventes ikke, at de kan blive fremtidens ledere eller direktører. Den fortælling skal ændres. Og måske bliver det ikke bedre i min tid, men en i min position kan vise kvinder og folk med en mørk hudfarve, at vi har en stemme,« siger Serena Williams.

En stemme, hun har i sinde at blive ved med at bruge. Ikke blot når det kommer til bevægelser som Black Lives Matter eller sexisme. Noget, hun også kæmper for, er, at der bliver set positivt på alle kroppe.

For hun har selv oplevet, at hendes egen krop umiddelbart ikke var velset. Noget, der er blevet bedre i takt med, at det også er kommet i fokus i medierne.

»Da jeg voksede op, var det noget andet, der blev hyldet,« siger Serena Williams, der har søsteren Venus, som også har spillet tennis.

»Venus så mere ud som det, der virkelig var accepteret: Hun har ekstremt lange ben, hun er virkelig slank. Jeg så ikke folk på tv, der så ud som mig, der var kraftige. Der var ikke et positivt kropsbillede. Det var en anden tid,« forklarer Serena Williams.

Den i dag 39-årige amerikaner har endnu ikke lagt ketsjeren på hylden. Senest måtte hun dog trække sig fra årets French Open, da hun har en skade i akillessenen, men i samme omgang slog Serena Williams fast, at hun ikke er færdig på tennisbanen.

Hun vender tilbage – ligesom hun har i sinde at gøre det uden for kridtstregerne.