Caroline Wozniacki vil have tenniskjoler i lyse farver, så hun står frem, når man ser hende på banen og i tv. Det siger hun i et interview med Vogue.

Hun er en af de bedst klædte på WTA-touren, Caroline Wozniacki. Og det er måske ikke så mærkeligt, for i otte år har hun haft tøjdesigneren Stella McCartney og Adidas til at tegne de kjoler, hun spiller tennis i.

Selvom det kan lyde banalt, så betyder tøjet i tennis utroligt meget. Spillerne laver enormt mange forskellige bevægelser i løbet af en kamp, og derfor skal tøjet ikke være en forstyrrende faktor. Og Wozniacki har fundet den perfekte balance.

»Jeg har båret Adidas og Stella McCartney så længe, at alle på holdet kender min kropstype, og hvad der fungerer. Alle kvinder kan lide at se godt ud og at gå op i, hvad de har på. Men på den samme tid har jeg brug for at føle mig tilpas, så jeg ikke behøver tænke på andet, når jeg er på banen,« siger Wozniacki til Vogue.

Sådan ser Wozniackis kjole til US Open ud.
Sådan ser Wozniackis kjole til US Open ud. Foto: Adidas Stella McCartney.
Vis mere

Opskriften på et succesfuldt outfit er også ret simpel for Wozniacki. Og den opskrift er kun blevet lettere, siden en turnering som US Open i 1972 fastslog, at det var okay at bære andre farver end hvid ved deres turnering.

»US Open er virkelig speciel, og det er altid sjovt at have noget på, der er anderledes i forhold til, hvad de andre har på. Specielt her i New York (hvor turneringen afholdes, red.). Jeg elsker at have tætsiddende kjoler på, der viser mine kurver. Jeg kan også godt lide farverige kjoler, der står frem på banen og på tv,« siger hun.

Wozniacki har selv delt interviewet, hvor hun siger, at tøjet er vigtigt for spillerne, på sin Twitter-profil. Hun forklarer derudover, at specielt stoffet er vigtigt i en turnering som US Open, fordi temperaturerne kan blive rigtigt høje.

Første kjole Wozniacki spillede i for Adidas og Stella McCartney var blå og pink, og lignede et ballerinaskørt.