Den gravide tennissuperstjerne Serena Williams viser den voksende bule på maven frem for sine 5,8 millioner følgere på Instagram.

På de tre billeder, Williams har lagt op på det sociale medie i dag, ser man den 35-årige tennisstjerne posere som en anden fotomodel iført badedragt ombord på en yacht ved den solbeskinnede kyst uden for Miami i Florida.

Det er en måned siden, at det ved en fejl kom frem, at Serena Williams er gravid. Det nu berømte billede, hun lagde ud på Snapchat med teksten ’20 uger’, skulle ikke have været vist frem.

Det fortalte en uge efter afsløringen på en TED-konference i Vancouver, hvor hun stillede op til et interview på scenen.

»Jeg havde den her ting med, at jeg tjekkede min tilstand og tog billeder hver uge for at dokumentere, hvordan det gik,« fortalte Serena Williams:

»Jeg gemte dem bare til mig selv. Og jeg har været så omhyggelig, men det her smuttede.«

Den amerikanske tennisstjerne slettede billedet kort efter, at hun havde publiceret det, men ’skaden’ var sket. Internetbrugere havde gemt det, og kort efter skrev de første medier om den overraskende nyhed, som siden blev bekræftet af hendes agent.

Williams var på daværende tidspunkt 20 uger henne, hvilket betyder, at vandt sin seneste af i alt 23 grandslam-titler, Autralian Open i januar i år, i gravid tilstand.

Efter offentliggørelsen af graviditeten har Williams valgt at gå på barsel i i hvert fald resten af 2017.

Det er med it-entrepenøren Alexis Ohanian, at Serena Williams venter sit første barn. De var forleden sammen til en gallafest i New York, hvor parret stolt viste den gallaklædte Serenas gravide mave frem.