Han vandt drengesinglerækken ved French Open i juni. Siden har det danske tennistalent Holger Rune fået masser af spændende invitationer.

Nu er han af Red Bull-koncernen inviteret til Italien samtidig med at 'Next Gen Open' spilles 5. til 9. november i den norditalienske by Milano.

'Det gælder for Holger i øjeblikket om at suge masser til sig af indtryk. Så selvfølgelig har han takket ja til tilbuddet om at spille en U21-turnering samtidig med at spillere som Stefanos Tsitsipas og Felix Auger-Aliassime kæmper om seniorernes trofæ,' siger hans mor og manager, Aneke Rune, til B.T.

Ugen efter kommer Holger Rune igen i fornemt selskab: Fra 10. til 17. november spilles seniorernes sæsonfinale, Nitto ATP Finals, med Roger Federer, Rafael Nadal og Novak Djokovic blandt de otte deltagende herresinglespillere. Bag denne invitation står ATP, der er organisationen bag de mandlige prof-tennisspillere.

Holger Rune jubler efter at have vundet en duel i drengesinglefinalen ved French Open.
Holger Rune jubler efter at have vundet en duel i drengesinglefinalen ved French Open. Foto: Roger Parker
Vis mere

Også hertil er Holger Rune blevet inviteret med garanti for, at han får træningstid med verdensstjernerne.

I øvrigt har Holger Rune den seneste uge trænet i den sydfranske by Nice på Patrick Mouratoglous anerkendte tennisakademi.

Herefter spiller han to mindre ITF-seniorturneringer i Tyrkiet - inden han stiller op ved juniorernes sæsonfinale i 23.-30. oktober i Kina.

Det kan blive hans sidste juniorturnering i karrieren, eftersom han fra næste sæsons begyndelsen har planer om udelukkende at spille seniorturneringer.