Caroline Wozniackis andenrundekamp i Wimbledon-turneringen mod russeren Ekaterina Makarova risikerer at blive generet af regn.

Således spår britiske meteorologer nedbør i moderate mængder midt på eftermiddagen i London på det tidspunkt den danske tennisspiller entrer Court No. 1, som der i modsætning til Centre Court endnu ikke er muligt at rulle et tag henover.

Caroline Wozniackis kamp er dagens anden på Court No. 1, hvor Venus Williams i den første møder Aleksandra Dulgheru.

Tidspunktet for igangsættelsen af den danske tennisspillers dyst mod Ekaterina Makarova er uvist. Men den ventes at gå i gang mellem klokken 15.30 og 17.

De to spillere har tidligere mødt hinanden otte gange, og kun en enkelt gang har russeren vundet.

B.T.'s udsendte talte tirsdag med hendes far og træner, Piotr Wozniacki, om kampen.

»Makarova er ikke nogen nem modstander. Det er indiskutabelt, at hun spiller okay græstennis. De to kender hinanden særdeles godt, da de ofte har trænet sammen. Som jeg ser det, vil den afgørende faktor blive motivationen og fokus. Caroline må under ingen omstændigheder blive sur på sig selv, hvis det indimellem ikke kører som hun gerne vil have det skal gøre,« sagde Piotr Wozniacki.

I halvdelen af tirsdag formiddags træningspas benyttede Caroline Wozniacki den polske elitetræner Maciej Synowka som hittingpartner.

»Makarova er jo venstrehåndet. Det samme er Synowka. Derfor tog vi ham ind,« forklarede Piotr Wozniacki.