Piotr Wozniacki er ikke just begejstret for Caroline Wozniackis første modstander ved Australian Open i Melbourne.
Piotr Wozniacki er ikke just begejstret for Caroline Wozniackis første modstander ved Australian Open i Melbourne. Foto: MATTHEW STOCKMAN

Piotr Wozniacki beskriver Caroline Wozniackis første modstander ved Australian Open som en usympatisk spiller.

Om få timer går Caroline Wozniacki på banen for første gang i dette års Australien Open i Melbourne. Og danskeren kan se frem til en modstander, som er mere kendt for sin usympatiske væremåde end sit spil.

Caroline Wozniacki står over for kasakheren Yulia Putintseva, og hun er eftersigende en aggressiv og lidt rigeligt ’snakkende’ tennisspiller.

wozcaro

»Jeg kender hende lidt. Hun er en lille spiller, der vil spille aggressivt, men det vigtigste er, at Caroline koncentrerer sig om sit eget spil og er tilfreds med sig selv,« siger Piotr Wozniacki til Ekstra Bladet.

Yulia Putintseva fra Kazakhstan er en usympatisk spiller ifølge Piotr Wozniacki.

Piotr Wozniacki fortæller videre, at hans datter kommer til at stå over for en speciel modstander, der i nogens øjne bruger feje tricks.

»Den anden er meget usympatisk. Hun diskuterer konstant med dommere og spillere og prøver at gøre modstanderen sur. Det skal jeg forklare Caroline.«

carolineketsherbrud

Det er første gang, Caroline Wozniacki møder Yulia Putintseva, men Piotr Wozniacki bekendtgør over for Ekstra Bladet, at datteren har en ganske fin chance for videre avancement i årets første Grand Slam-turnering.

Caroline Wozniacki går tidligst på banen klokken 11 lokal tid, hvilket svarer til klokken 01 dansk tid.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.