Lyt til artiklen

Tidligere i dag løftede Caroline Wozniacki selv lidt af sløret. Og nu bekræfter tennisstjernens bror, Patrick Wozniacki, at Caroline Wozniacki er kærester med den amerikanske basketball-spiller David Lee fra San Antonio Spurs.

Det bekræfter brormand Wozniacki over for Ekstra Bladet.

»Han (David Lee, red.) er selvfølgelig meget sporty som professionel basketspiler. Og så er han lidt ligesom mig, når han ser Caroline spille. Total energi. Det så vi, da han var oppe at stå under en kamp ved US Open,« siger Patrick Wozniacki og fortsætter:

»Det var der, jeg mødte ham, og dengang blev han ikke præsenteret som en kæreste. Det gjorde han først i starten af januar i år, da Caroline sendte mig en sms. Så det er ret nyt for mig. Jeg tror, det er rigtigt godt.«

Caroline Wozniacki postede på Instagram tirsdag et billede, hvor hun havde favnen fuld af lange, røde roser. Og teksten til billedet lød:

»Glædelig Valentinsdag til alle. Jeg er en heldig pige! Tak, @dlee042 (David Lees Instagram-navn, red.).«

Det satte for alvor gang i rygterne - og denne gang var altså bund i dem.

33-årige David Lee har tidligere vundet NBA-Mesterskabet med Golden State Warriors, og han er to gange blevet udtaget til ligaens All-Star-hold. Han har også optrådt for traditionsrige hold som New York Knicks og Boston Celtics.

Foto: Soobum Im
Vis mere