Foto: Claus Fisker

15 timer. Så lang tid tog det for Caroline Wozniacki at blive bodypaintet til den nye ret så afklædte fotoserie med den danske tennisspiller.

Og det var en hård oplevelse, fortæller hun.

»Da vi puttede det første lag på for at være sikker på, at alt ville sidde fast, besvimede jeg bare. Jeg sagde: ’Jeg tror, at jeg er ved at besvime’ og det næste jeg husker er, at nogle der siger: 'Bliv liggende, blive liggende',« fortæller Caroline Wozniacki i et interview i en af video på Sports Illustrateds hjemmeside.

SE VIDEOEN HER

Her kan man se Caroline Wozniacki blive bodypaintet. Seancen begyndte sent om aftenen, kl. 23, så hun var klar til fotografering i dagslys den følgende dag.

wz

Og det var ikke bare langt, det var heller ikke helt som forventet.

»Da jeg kom, troede jeg, at jeg bare kunne ligge ned og måske sove gennem det meste. Men det viste sig, at jeg skulle stå op i hvert fald i de første fem-seks timer, inden jeg kunne ligge ned,« siger Caroline Wozniacki i videoen om en af grundene til, at hun fik det dårligt.

SPO-TEN/

Men danskeren er nu ganske tilfreds med resultatet:

»Det er surrealistisk. Har aldrig gjort noget lignende før. Det er meget specielt. Det har været det hele værd, siger hun.

I en anden video på Sports Illustrated-hjemmesiden kan man også se Caroline Wozniacki og skiløberen Lindsey Vonn blive bodypaintet og på photoshoot. SE DEN HER

Her fortæller Caroline Wozniacki om det absolut værste ved at blive malet på den nøgne hud:

»Jeg får et mindre panikanfald, hver gang de maler hen over min navle. Sådan har jeg altid haft det – jeg rører bare aldrig min navle og nu …” siger Caroline Wozniacki.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.