Det er som bekendt Valentinsdag i dag, og luften er spækket med romantik og kærlighed.

Åbenbart også hos hele Danmarks tennisdarling, Caroline Wozniacki. For på dagens ’Instagram Story’ løfter Wozzy muligvis sløret for, at hun ikke længere er ledig på kærlighedsmarkedet.

Hun har nemlig postet et billede, hvor hun har favnen fyldt med røse roser, og teksten lyder:

»Glædelig Valentinsdag til alle. Jeg er en heldig pige! Tak, @dlee042.«

Dette billede fra Woznaickis Instagram Story sætter i den grad gang i kærlighedsspekulationerne.
Dette billede fra Woznaickis Instagram Story sætter i den grad gang i kærlighedsspekulationerne. Foto: Instagram (screenshot)
Vis mere

Og på InstagraM er 'dlee042' lig med den 33-årige basketball-spiller David Lee, der til dagligt tørner ud for NBA-holdet San Antonio Spurs.

For otte uger siden postede Wozniacki et Instagram-billede, hvor hun sammen med tenniskollegaen Gael Monfils besøgte Spurs-spillerne Tony Parker og... David Lee. Og noget kunne altså tyde på, at der er mere end god kemi mellem tennisprinsessen og den 2,06 meter basketstjerne.

Rygtet om romancen mellem de to sportsstjerner er i øvrigt ikke helt nyt. BT har tidligere berettet, at Lee og Wozzy skulle have et godt øje til hinanden. Og danskeren postede i sommer en video, hvor hun styrketrænede med David Lee - bogstavelig talt MED ham.

David Lee har tidligere vundet NBA-Mesterskabet med Golden State Warriors, og han er to gange blevet udtaget til ligaens All-Star-hold. Han har også optrådt for traditionsrige hold som New York Knicks og Boston Celtics.

26-årige Caroline Wozniacki har ikke officielt været i et forhold siden forlovelsen med golfstjernen Rory McIllroy blev brudt tilbage i maj 2014. Der har været masser af rygter om romantik siden - blandt andet involverende Novak Djokovic' lillebror, Marko og NFL-bøffen J.J. Watts - men på intet tidspunkt har den danske tennisprofil bekræftet sandheden i skriverierne.

BT har været i kontakt med Wozniacki-lejren, men herfra lyder det, at man ikke ønsker at kommentere på rygter om privatliv.