Frederik Løchte Nielsen vil gerne spille både French Open og Wimbledon i år. Men hvem det bliver med, ved han ikke.

Danskerens brasilianske makker i double, Marcelo Demoliner, har efter tre måneder valgt at stoppe samarbejdet.

Det fortæller Frederik Løchte Nielsen selv til TV 2 Sport.

»Folk tænker meget individuelt. Især når det ikke går, som de vil det. De bliver stressede, fordi de har nogle ranglistepoint at forsvare, og så begynder græsset at være grønnere på den anden side,« siger danskeren.

Frederik Løchte Nielsen vil gerne spille både French Open og Wimbledon, men han mangler en makker.
Frederik Løchte Nielsen vil gerne spille både French Open og Wimbledon, men han mangler en makker. Foto: Claus Fisker
Vis mere

Det var efter en turnering i Phoenix, at brasilianeren valgte at slutte samarbejdet før tid, efter parret ikke havde gjort det særligt godt.

Løchte understreger dog, at han godt kan lide Demoliner som person, men der var bare forskel på, hvordan de hver især agerede på tennisbanen. Og det var med til at gøre udslaget.

»Når vi ikke spillede godt, eller kampene var tætte, og vi skulle tage nogle beslutninger, så så vi for forskelligt på det. Så lige i det her tilfælde var det nok ikke den dummeste beslutning, fordi vi var ikke gode sammen,« siger 35-årige Frederik Løchte Nielsen, der nu skal på jagt efter en ny makker.

Og det er ikke fordi, han har vanvittigt meget tid, for French Open finder sted i maj, mens Frederik Løchte Nielsen har lidt længere tid at løbe på, hvad angår Wimbledon.

Den engelske Grand Slam starter først til juli, og det er en turnering, danskeren har gode minder fra.

I 2012 gik han nemlig hele vejen og tog sejren sammen med makkeren Jonathan Marray.

Og på trods af han snart fylder 36 år, har Frederik Løchte Nielsen ikke travlt med at fortsætte karrieren.

»Jeg kører på, så længe det giver mening. Lige nu er jeg nummer 57 på verdensranglisten i herredouble. Den placering er jeg godt tilfreds med,« sagde danskeren til B.T. efter første runde af herredouble ved Australian Open i januar.