'Dårlig taber', 'respektløs' og 'desperat'.

I et nyt opsigtsvækkende interview lægger Nick Kyrgios ikke fingrene imellem, når han skal sætte ord på flere af de store navne i tennisverdenen.

En af dem, der fik hårde ord med på vejen, var Rafael Nadal.

»Han er min direkte modsætning. Virkelig. Han siger ikke noget dårligt. Han roser modstanderen. Men lige så snart jeg slog ham, var han respektløs over for mig, mine fans og spillet,« siger Nick Kyrgios i podcasten 'No Challenges Remaining', skriver ABC.

Rafael Nadal får ikke ligefrem pæne ord med på vejen fra Nick Kyrgios.
Rafael Nadal får ikke ligefrem pæne ord med på vejen fra Nick Kyrgios. Foto: JAVIER LIZON
Vis mere

Netop Rafael Nadal var ude med riven i forhold til Nick Kyrgios i marts, da han mente, australieren manglede respekt under deres indbyrdes kamp, som Kyrgios vandt.

Blandt andet fordi australieren truede med at trække sig, sagde han, havde det dårligt, og brokkede sig over, at Nadal var for langsom mellem pointene, da det var Kyrgios' tur til at serve.

Men Nick Kyrgios giver altså ikke meget for kritikken.

»Jeg har det bare sådan 'hvad snakker du om?'. Jeg spillede på denne måde, da jeg slog dig de andre gange, og intet har ændret sig,« siger Nick Kyrgios i podcasten.

Og Rafael Nadal er ikke den eneste, som den 24-årige australier kritiserer. Også Novak Djokovic får nogle hårde ord med på vejen fra Kyrgios, der dog understreger, at serberen er en 'fremragende spiller og en af de bedste, vi kommer til at se'.

»Vi snakker om en fyr, der trak sig fra Australian Open et år, fordi det var for varmt. Uanset hvor mange grand slams han vinder, vil han aldrig blive den allerstørste i min verden.«

»Kun fordi jeg har spillet mod ham to gange og har det sådan, at kan du ikke slå mig, er du ikke den største nogensinde. Hvis du ser på mine daglige rutiner, og hvor meget jeg træner og lægger i det, er det intet sammenlignet med ham,« siger Nick Kyrgios.

Han kalder Roger Federer for den største, men det er ikke kun i forhold til spillet, Kyrgios langer ud efter Novak Djokovoc. For i forhold til serberens personlighed er der også nogle ting, australieren ikke bryder sig om.

Novak Djokovic får hårde ord med på vejen af Nick Kyrgios.
Novak Djokovic får hårde ord med på vejen af Nick Kyrgios. Foto: JAVIER BARBANCHO
Vis mere

»Jeg føler bare, han har en syg besættelse af, at folk skal kunne lide ham. Han vil bare gerne være som Roger (Federer, red.). Personligt er jeg ligeglad lige nu, jeg er selv kommet langt. Men jeg føler bare, han er så ivrig efter at være vellidt, at jeg ikke kan holde ham ud,« siger Nick Kyrgios.

Australieren er kendt for at være kontroversiel og meget direkte i sine udtalelser.

Tidligere er han blandt andet blevet fanget på kamera i et øjeblik, hvor han råbte 'fuck dig' til en tilskuer.

Han er også tidligere blevet tildelt karantæne af ATP for med vilje at tabe en kamp og helt tydeligt ikke gå efter bolde, og han er også blevet kritiseret for at forlade en kamp, han var tæt på at tabe.