'Hvad havde du forventet? Nick Kyrgios beder sikkerhedsvagt om at eskortere ham og kæresten Costeen Hatzi ind til modeugen efter at have klaget over at blive fotograferet ved ankomsten.'

Sådan lyder en overskrift, som Daily Mail har lavet om den australske tennisstjerne.

Og den er han mildest talt ikke tilfreds med, for ifølge ham var forløbet ret anderledes.

'Det her er forfærdelig journalistik. Sikkerhedsvagten havde et handicap og var en fan. Vi havde en god snak, og jeg sagde til ham, at jeg var så taknemmelig over, han ville hjælpe,' skriver australieren i en story på Instagram.

Nick Kyrgios og kæresten Costeen Hatzi.
Nick Kyrgios og kæresten Costeen Hatzi. Foto: hoo-me / MediaPunch
Vis mere

'Jeg stillede mig op sammen med alle andre og krævede ikke nogen 'VIP'-behandling. Alt for klik disse dage. Men 'kæmpe skud' ud til sikkerhedsvagten, fortsæt med at være stærk, du ved, hvem du er,' skriver Kyrgios.

Ifølge artiklen skulle Nick Kyrgios og kæresten have været dramatiske, da de ankom til modeshowet i hjemlandet mandag aften.

Mediet skriver, hvordan de fik lov til at tage billeder af parret, men da flere andre opdagede dem, skulle han have brokket sig.

»Det ene øjeblik stod de ude i offentligheden, det næste øjeblik løb han ind efter en sikkerhedsvagt, efter en anden bad ham om et billede. Jeg ved ikke, hvad han forventede. Da de kom indenfor, løb de hen til deres pladser og nægtede at stille op til flere billeder,« lyder det ifølge en kilde til mediet.

Men ifølge Nick Kyrgios er der heller ikke hold i den påstand.

'Jeg brokkede mig slet ikke. Hvordan fik I ellers det her billede?' skriver han til et screenshot, hvor han poserer med sin kæreste efterfulgt af en emoji, der græder af grin.

Costeen Hatzi har efterfølgende delt en række billeder, hvor parret poserer for de mange kameraer.