Julen er ved at være forbi, men det er stadig højsæson for frierier.

Herhjemme har fodboldspillerne Nicolaj Jørgensen og Jonas Knudsen fået 'ja' fra deres kærester, ligesom håndboldlandsholdsprofilen Lotte Grigel også er blevet forlovet med sin kæreste.

Og nu har tennisstjernen Serena Williams også sagt ja til manden, som hun har datet de sidste 15 måneder, den 33-årige it-millionær Alexis Ohanian, som var med til at grundlægge det sociale nyheds- og underholdnings-site Reddit tilbage i 2005.

Den 35-årige tennisdronning, der stadig sidder solidt på tronen, når hun ellers ikke er skadet, har selv fortalt om forlovelsen på Reddit med et vers:

»Jeg kom hjem. Lidt sent. Der var blevet pakket en taske for mig. Og en karet ventede. Destination: Rom. For eskortere til min helt egen prins. Tilbage til der, hvor vores stjerner første gang kolliderede. Og nu var de nået hele vejen rundt. Til det samme bord, hvor vi første gang mødtes helt tilfældigt. Men denne gang valgte vi selv. Ned på knæ. Han sagde 4 ord. Og jeg sagde ja,« lyder det kærlighedsvers, som Serena Williams, og som hendes kommende ægtemand siden har delt på Facebook.

Selvom Alexis Ohanian var med til at grundlægge det meget udbredte Reddit-hjemmeside, er han kun god for en brøkdel af den formue, som Williams har tjent gennem sine mange år i toppen af kvindetennis.

Ohanian, der har armensk-tyske rødder,  og hans forretningspartner Steve Huffman solgte nemlig Reddit til Conde Nast allerede i 2006, og derfor skønnes han kun at være god for omkring 42 millioner kroner.

Andre læser også