Lyt til artiklen

Holger Rune har den seneste uge banket den ene verdensstjerne efter den anden med sin fantastiske offensive stil.

Fyldt med selvtillid og en voldsom kraft i stort set alle sine slag har han fundet den perfekte formel til at spille det bedste tennis, som den 19-årige danske komet nogensinde har spillet.

Nu venter der Holger Rune karrierens hidtil største kamp, når han møder selveste Novak Djokovic i finalen ved Masters 1000-turneringen i Paris.

Og der er en god grund til, at Rune er i en særdeles imponerende form, hvis du spørger hans franske stjernetræner, Patrick Mouratoglou.

Patrick Mouratoglou.
Patrick Mouratoglou. Foto: ADRIAN DENNIS
Vis mere

»Vi ved alle sammen, at han tidligere kæmpede med sine følelser, når han spillede. Han gik igennem en masse forskellige følelser, som paralyserede hans kvaliteter inde på banen. Men han forstod, at han skulle løse problemet, og indtil videre har det gjort en rigtig stor forskel,« siger franskmanden til TV 2 Sport.

Han slår dog fast, at det selvfølgelig ikke er det eneste, der har gjort, at Holger Rune på så kort tid spiller verdensstjerner ud af banen.

Generelt roser Patrick Mouratoglou danskerens mindset, som stjernetræneren kalder »hans største våben«.

Samtidig har Holger Rune forbedret sine førsteserver gevaldigt, hvor han nu server med en fantastisk kvalitet og styrke, som er svær at hamle op med for modstanderen.

Nu gælder det dog den ultimative udfordring for den 19-årige dansker, når han søndag klokken 15 skal møde den mangeårige verdensetter Novak Djokovic. Kampen kan du selvfølgelig følge i vores liveblog lige HER.