Lyt til artiklen

Hun er hertuginde. Men snart kommer hun til at vise sig frem på en lidt anden scene.

For hertuginde Kate af Cambridge skal inden længe på tennisbanen med selveste Roger Federer.

Der er dog ikke tale om et nyt fast makkerpar i mixed double, der kommer til at turnere rundt til de forskellige grand slams.

De to stiller op til et arrangement for udsatte børn et 'hemmeligt sted' i det østlige London 22. september, skriver flere medier, herunder The Sun og Daily Mail.

Og det er ved den lejlighed, hertuginde Kate endnu en gang kommer til at vise, hvad hun kan med en ketsjer, når hun stiller sig over for Roger Federer, som hun kender særdeles godt.

»Hendes Højhed er meget passioneret omkring at opfordre unge mennesker fra alle baggrunde til at involvere sig i sport,« lyder det i en udtalelse fra Kensington Palace.

Hendes familie kender tennisstjernen, han er træner for prins George, og så var han også gæst, da hertuginde Kates søster Pippa skulle giftes.

Ud over hertuginde Kate og Roger Federer vil andre stjerner være til stede, når der skal indsamles penge i den gode sags tjeneste. Desuden får de fremmødte børn også mulighed for at tage et slag tennis med stjernen, der håber på at kunne give dem en stor oplevelse.

Roger Federer og hertuginde Kate under Wimbledon i 2019. 
Roger Federer og hertuginde Kate under Wimbledon i 2019.  Foto: Tim Ireland
Vis mere

Det er ikke første gang, hertuginde Kate viser sig frem med en tennisketsjer, for hun har faktisk tidligere slået nogle bolde med Emma Raducanu, og her var den 19-årige US Open-vinder ret imponeret.

Hun roste i den forbindelse den 'formidable' royale forhånd, og generelt er tennis bestemt ikke fremmed for hertuginde Kate.

Hun er meget engageret i sporten og har også flere gange været til stede ved blandt andet Wimbledon.