Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Den nordirske golfspiller, Rory McIlroy, bekendtgjorde onsdag, at hans forlovelse med den danske tennisspiller, Caroline Wozniacki, var ophævet.

Parret blev forlovet omkring det nye år og havde allerede sendt invitationer ud til brylluppet, men nu ser det ud til, at det bliver et brud frem for et bryllup.

Her er den officielle forklaring fra McIlroy - en forklaring, der onsdag blev sendt til den irske presse.

(Dansk oversættelse kan ses under den originale version)

RORY AND CAROLINE'S ENGAGEMENT ENDS

The engagement between Caroline Wozniacki and Rory McIlroy has ended. Mr McIlroy made the announcement today through his communications consultancy, following a conversation with Ms Wozniacki.

"There is no right way to end a relationship that has been so important to two people," Mr McIlroy said today.

"The problem is mine. The wedding invitations issued at the weekend made me realise that I wasn't ready for all that marriage entails. I wish Caroline all the happiness she deserves and thank her for the great times we've had. I will not be saying anything more about our relationship in any setting."

På dansk:

Rory og Carolines forlovelse er hævet

Caroline Wozniacki og Rory McIlroys forlovelse er ophævet. Det meddelte Hr. McIlroy i dag gennem sit konsulentfirma, efter en samtale med frk Wozniacki.

- Der er ingen rigtig måde at slutte et forhold på, der har betydet så meget for to personer, sagde hr McIlroy i dag.

- Jeg er problemet. Bryllupsinvitationerne, som blev lavet i weekenden, fik mig til at indse, at jeg ikke var klar til alt det, som et ægteskab indebærer. Jeg ønsker Caroline al den lykke, som hun fortjener, og vil gerne takke hende for den fantastiske tid, som vi har haft sammen. Og jeg vil ikke sige mere om vores forhold fremover.