Engang var hun kendt for at være et af tennissportens mest lovende talenter. I dag er det mest afklædte billeder og narrestreger på de sociale medier, der sender Genie Bouchard i overskrifterne.

Således også i denne omgang for den 25-årige canadiske tennisstjerne, som har lagt en opsigtsvækkende og sjov video op på Instagram til sine mere end to millioner følgere.

Her skifter hun T-shirt på åben gade i Paris, hvor hun har været på sightseeing i forbindelse med French Open-turneringen, som er i gang i den franske hovedstad.

Forklaringen følger med Bouchards egne ord:

'Jeg havde en pink T-shirt på, mens jeg var på sightseeing, og jeg svedte RIGTIG MEGET. Svedpletterne var meget synlige, hvilket gjorde det meget akavet, og folk stirrede på mig,' skriver hun til billedet.

Derfor løb Bouchard, forklarer hun, ind i en souvenirbutik og købte en 'I ♥️ Paris'-T-shirt, som hun iførte sig ude på gaden med en ifølge Bouchard velkendt manøvre, mens flere forbipasserende kiggede på.

'Piger, jeg ved, at I er med på, hvad jeg gik igennem, og at I også har denne evne, fordi vi alle har prøvet at lave et hurtigt tøjskift i offentligheden,' skriver tennisstjernen, som oplyser, at det er hendes bedstemor, som har filmet episoden.

Genie Bouchard, som i 2014 var i Wimbledon-finalen som kun 20-årig, røg meget symptomatisk for den vej, hendes tenniskarriere er gået, ud af årets French Open i første runde.

Foto: Geoff Burke
Vis mere
Foto: CLIVE MASON
Vis mere