Det gjorde ondt. Det var tydeligt at se på Coco Gauff.

For selv om hun var underdog mod verdensetteren, Naomi Osaka, der da også vandt tredjerundekampen ved US Open overbevisende, var nederlaget hårdt.

Da hun havde tabt, og de to spillere havde krammet ved nettet, kunne Coco Gauff ikke holde tårerne tilbage.

Naomi Osaka, der vandt kampen 6-3, 6-0, forsøgte at overbevise den 15-årige amerikaner om at lave et fælles interview efter kampen. Og det krævede en del overtalelse.

Coco Gauff måtte tørre tårerne væk.
Coco Gauff måtte tørre tårerne væk. Foto: Emilee Chinn
Vis mere

»Jeg ville bare væk fra banen, for jeg er ikke typen, der vil græde foran alle,« sagde Coco Gauff ifølge New York Post.

»Jeg ville heller ikke tage det øjeblik fra hende. Hun sagde til mig, at det er bedre end at græde nede i badet. Hun overbeviste mig og spurgte flere gange, om jeg ikke ville blive. Jeg blev ved med at sige nej. Til sidst sagde jeg 'okay'. Jeg vil virkelig gerne takke Naomi, for det var et godt øjeblik fra mig,« lød det fra Coco Gauff.

Efterfølgende brugte Naomi Osaka også tid på at rose Gauff, som hun ønsker skal holde hovedet højt på trods af nederlaget.

Og selv om hun normalt har et 'hårdt' udtryk, pressede tårerne sig på, fordi hun var skuffet.

»Du er konkurrencemenneske – du tænker på at vinde. Hun var vred, fordi hun ikke spillede godt,« sagde Coco Gauffs far og træner, Corey Gauff, der i første omgang ikke vidste, hvad Osaka havde sagt til datteren ved nettet.

Generelt havde de to tennisspillere kun rosende ord til hinanden efter kampen.

Og Coco Gauff kaldte Osaka en 'ægte atlet', fordi de på banen er en slags fjender, men da sidste bold var slået, behandlede japaneren hende som en 'bedste ven'. På tilskuerpladserne blev hun båret frem, og det bemærkede Gauff også.

»Jeg er glad for, publikum på en måde hjalp både mig og hende. Hun græd, hun vandt. Jeg græd. Alle græd. Jeg vidste ikke, hvorfor hun græd. Jeg var sådan 'du vandt jo kampen'. Jeg ved det ikke. Alle græd. Men jeg synes, det var et godt øjeblik for os begge,« sagde Coco Gauff.