Tennis-stjernen Eugenie Bouchard forlanger millioner i erstatning af arrangørerne af US Open, US Tennis Association (USTA). Årsagen er, at hun i 2015 faldt i et træningslokale og fik hjernerystelse.

Der skal nu en retssag til, efter at Eugenie Bouchard og USTA ikke er blevet enige om en kompensation, 28 måneder efter at den canadiske tennis-spiller faldt. Det skriver spanske AS på sin engelsksprogede side.

»Eugenie Bouchard vil forlange millioner og atter millioner i erstatning,« siger tennis-spillerens advokat, Benedict Morelli.

Årsagen er, at Eugenie Bouchard under US Open i 2015 pådrog sig en hjernerystelse efter faldet i træningslokalet, der netop var blevet gjort rent. Det var der ikke gjort opmærksom på, og desuden var lokalets belysning temmelig sparsom.

Ifølge den nu 23-årige tennisspiller er hjernerystelsen årsag til, at hun slet ikke har været i stand til at leve op til de resultater, som hun tidligere har opnået. I 2014 var hun i Wimbledon-finalen, og hun var oppe som nummer fem på verdensranglisten.

Efter faldet spillede Eugenie Bouchard kun en enkelt kamp i 2015. Og selvom hun siden er begyndt at spille mere, er hun nu helt nede som nummer 116 på verdensranglisten. Det mener Eugenie Bouchard selv skyldes fysiske og mentale eftervirkninger fra faldet.

USTA mener dog noget lidt andet.

LÆS OGSÅ: Se billedet: Nu tager Twitter-bruger på date med tennis-baben til Super Bowl

For det første var Eugenie Bouchard uopmærksom på det glatte gulv, fordi hun ifølge USTA var i lokalet, mens det egentlig var lukket for brug. For det andet er der ifølge USTA ikke noget i vejen med Eugenie Bouchards brug af hjernen.

Som eksempel nævner USTA hendes væddemål med John Goehrke, som hun bl.a. har været til Super Bowl med. Det skete efter stor aktivitet på de sociale medier, som Bouchards hjerne åbenbart godt kan håndtere.

Eugenie Bouchard har også haft tid til at optræde uden ret meget tøj på for Sports Illustrated.

Ifølge Eugenie Bouchards advokat skyldes den store aktivitet på de sociale medier, at tennis-spilleren har været nødt til at gøre noget for at tjene penge på anden vis, nu hvor hendes resultater i tennis er blevet dårligere. Og de dårlige resultater skyldes stadigvæk faldet og den efterfølgende hjernerystelse, mener Benedict Morelli.

Andre læser også