Caroline Wozniacki (bill.) vandt sin kvartfinalekamp mod verdensranglistens nummer et, Karolina Pliskova fra Tjekkiet.
Caroline Wozniacki (bill.) vandt sin kvartfinalekamp mod verdensranglistens nummer et, Karolina Pliskova fra Tjekkiet. Foto: Dan Hamilton

Caroline Wozniacki vandt sin tredje kamp i Rogers Cup i Toronto med 2-1 i sæt, men det gik ikke helt stille af sig.

Modstanderen var den hårdtslående tjekke, Karolina Pliskova, som slog Caroline Wozniacki i finalen i turneringen i Eastbourne med 6-4, 6-4 tidligere denne sommer - og som ligger nummer et på verdensranglisten. .

I første sæt af kampen tegnede det heller ikke så lovende for danskeren, der hurtigt kom bagud. Men mere bemærkelsesværdigt var det, at regnen et par gange afbrød kampen, og regnen fik indirekte Caroline Wozniacki til at true kampens kvindellige dommer.

Caroline Wozniacki (tv) slås med både modstander, regn og dommeren i Toronto.

Caroline Wozniacki var i gang med at serve ved stillingen 0-3, da det begyndte at dryppe. Den tidligere danske verdensrangliste-etter mente, at det var nødvendigt at stoppe spillet, men dommeren bad Caroline Wozniacki om at fortsætte spillet.

Det fik den 27-årige dansker til at diskutere med dommeren, og ifølge adskillige medier truede hun hende.

»Hvis jeg falder, så sagsøger jeg dig og WTA (det kvindelige tennis-forbund, red.). Og det bliver dyrt,« skal Caroline Wozniacki have sagt.

Kort efter blev regnen dog for meget - også for dommeren - og spillet måtte midlertidigt indstilles. Dette skete yderligere en gang i første sæt.

Pauserne så dog ud til at gøre Caroline Wozniacki godt, for efter at have været bagud 1-5, brød hun Karolina Pliskovas serv tre gange på stribe, således at hun vandt første sæt 7-5.

BRITAIN GOLF THE OPEN 2017

Andet sæt blev en tæt affære, som endte i tie-break, som tjekken vandt. Men i tredje sæt lykkedes det for Caroline Wozniacki at få brudt tjekkens serv ved stillingen 5-4, således at hun vandt sættet 6-4 og dermed kampen 2-1.

Sejren betyder, at Caroline Wozniacki er klar til semifinalen, hvor modstanderen enten bliver Sloane Stephens fra USA eller en anden tjekke, Lucie Safarova.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.