Caroline Wozniacki er blevet skadet og har trukket sig fra WTA-turneringen i Hong Kong.

Umiddelbart inden torsdagens kamp mod australske Lizette Cabrera meddelte den danske danske tennisspiller, at hun havde problemer med albuen.

Først blev kampen udskudt i 10 minutter, og siden trak Caroline Wozniacki sig altså efter at have kæmpet helt op til kampstart for at blive klar.

Den 27-årige dansker var altså til stede på banen, og herfra kunne hun tydeligt berørt beklage over for de fremmødte tilskuere.

»Jeg vil gerne undskylde til alle, der er kommet for at se kampen,« sagde Caroline Wozniacki, der i sin første kamp i turneringen slog canadiske Eugenie Bouchard:

»Jeg har gjort alt, hvad jeg kunne for at blive klar, men jeg har skadet min albue. Jeg kan ikke levere mit bedste og må trække mig fra turneringen. Det er meget skuffende for mig, at jeg må trække mig, men jeg håber, at I forstår.«

Skaden kommer på et uheldigt tidspunkt, fordi årets sidste store turnering, sæsonfinalen, ligger lige forude.

Turneringen mellem årets otte bedste spillere bliver afviklet i Singapore med start om kun 10 dage, 22. oktober, og det er endnu uvist om, Caroline Wozniacki bliver klar til den prestigefyldte udfordring.

I Hong Kong var hun den højeste seedede spiller, der var tilbage i turneringen, som hun vandt sidste år.