Caroline Wozniackis OL i Rio kommer ikke til at gå hen i historien for det sportslige. Den danske tennisstjerne blev slået ud i anden runde af Petra Kvitova, og måtte dermed forlade Rio allerede efter en uges tid.

Men hun nåede dog at skabe nogle nye bekendtskaber. Og et af dem var af den mere pudsige slags, fortæller den irske hækkeløber Thomas Barr i podcasten Balls. For han forsøgte at charmere sig til Caroline Wozniackis nummer – selvom han ikke anede, hvem hun var. Og Wozniacki afviste ham med ekskæresten Rory McIlroy som begrundelse.

»Denne her høje, blonde pige kom over til vores bord, mens vi sad der. Hun sagde: ”Hej drenge, hvordan går det?”. Hun havde en masse badges på sin akkreditering. Hun var sådan lidt: ”I er fra Irland. I må lige være ankommet. Jeg har ikke et Team Irland-badge endnu. Vil I bytte?”,« fortæller Thomas Barr til Balls.

Hækkeløberen sad sammen med kapgængeren Alex Wright og kapgængertræneren Ray Flynn. Men ingen af de tre havde nogle af de såkaldte OL-pins at bytte med. Det betød dog ikke, at de ville lade muligheden for at charmere den blonde danske pige gå til spilde. Selvom to af dem ikke anede, hvem Caroline Wozniacki var.

»Ray er en sjov mand. Han lavede sjov og sagde: ”I kan da mødes senere”. Og jeg sagde: ”Er du her senere? Så kan vi bytte”. Men hun fortalte, at hun skulle hjem. Ray fortsatte: ”Giv Thomas dit nummer, og så kan I mødes senere og bytte badges”. Hun var sådan lidt: ”Øh, måske ikke.”«

Og mens hverken Thomas Barr eller Ray Flynn vidste, hvem den tidligere etter på tennisverdensranglisten var, kunne Alex Wright godt kende Caroline Wozniacki. Men han lod sine to venner hænge lidt endnu.

»Ray kaldte hende over og sagde: ”Kom nu, giv ham dit nummer”. Men hun sagde bare: ”Nej. Jeg var kæreste med en nordirsk fyr (Rory McIlroy, red.) på et tidspunkt, og det fungerede ikke”. Femøren var ikke faldet hos mig og Ray endnu,« fortæller Thomas Barr og fortsætter:

»Og så spurgte jeg igen, om vi ikke måtte få hendes, så vi kunne bytte badges. Hun afviste: ”Hvis vi mødes igen, er det skæbnen”,« sagde hun.

Men de mødtes ikke igen. For Caroline Wozniacki skulle hjem og forberede sig til næste turnering, og vidste ifølge Thomas Barr heller ikke, hvem de tre irere var. Men kapgængeren Alex Wright løftede så til sidst sløret for, hvem det var, Thomas Barr netop havde flirtet med.

»Da hun forlod rummet, vendte Alex sig mod os og spurgte, om vi ikke vidste, hvem det var. Mit hjerte hoppede et slag over, og jeg sagde nej. Så fortalte han, at det var Caroline Wozniacki, og jeg tænkte stadig: ”Hvem?”. Så gik jeg ind på Twitter og så, at hun havde 2,1 millioner følgere. Vi tweetede et billede til hende, hvor vi holdt et badge oppe. Hun likede det, men hun svarede ikke.«