Lyt til artiklen

Græske Stefanos Tsitsipas er klar til semifinalen ved Australian Open – og han håber at se én blandt tilskuerne i sin kommende kamp.

Det sagde grækeren, med et glimt i øjet, i after matchinterviewet i øjeblikket efter kvartfinalesejren over Jiri Lehecka.

»Australien er et virkelig dejligt sted. Jeg elsker mange australske ting. En af mine yndlingsskuespillere kommer herfra,« lød det fra stjernen, hvorefter han kort sagde:

»Margot Robbie.«

Margot Robbie.
Margot Robbie. Foto: ISABEL INFANTES
Vis mere

Allerede her fik han publikums opmærksomhed, og så opstod invitationen ellers.

»Det ville være dejligt at se hende herovre en dag,« sagde han. Direkte adspurgt, om han sendte Margot Robbie en invitation, lød det:

»Helt sikkert.«

Og så var publikum ellers solgt og brød ud i enorm latter og klapsalver, ligesom Tsitsipas selv var et stort smil, hvilket du kan se i klippet herunder:

Tsitsipas' invitation til den australske skuespillerinde vækker opsigt, for han har en kæreste, og hun er gift.

Ifølge tennisjournalist og forfatter Bastien Fachan er det ikke første gang, den 24-årige tennisstjerne nævner Margot Robbie.

'Det sjove ved, at Tsitsipas inviterer Margot Robbie, er, at han for mange år siden fortalte mig, at hun er hans kendis-crush haha. Spændingen stiger!,' skriver han på Twitter.

Verdens nummer fire har ellers dannet par med Theodora Petalas siden 2019, mens Margot Robbie har været gift med filmproducenten Tom Ackerley siden 2016.

Den Oscar- og Golden Globe-nominerede Margot Robbie er født i Dalby, Queensland i Australien – og har altså nu fået en meget personlig Australian Open-invitation.

Stefanos Tsitsipas skal i semifinalen møde russiske Karen Khachanov.