25. oktober spillede Caroline Wozniacki sin sidste kamp i 2018-sæsonen, da hun ved WTA Finals i Singapore tabte sin sidste gruppespilskamp i tre sæt mod ukraineren Elina Svitolina. Siden har den 28-årige dansker ikke været på tennisbanen, men nu er ferien slut.

Således deltager hun fra på lørdag og frem til 29. november i træningsturneringen »Manuka Doctor Necker Cup« på paradisøen Necker, der ejes af milliardæren Richard Branson.

Og Caroline Wozniacki kommer i fornemt selskab.

Blandt deltagerne er hendes amerikanske veninde Serena Williams, canadieren Eugenie Bouchard samt den tidligere Wimbledon-vinder i herresingle Pat Cash fra Australien.

Det er anden gang, at Caroline Wozniacki deltager i træningsturneringen.

Sidst det skete - i 2016 - var Grigor Dimitrov, Viktor Troicki, Alex Dolgopolov, Stefan Edberg, Todd Martin og Marion Bartoli at finde i det eksklusive deltagerfelt.

Og det tør nok siges, at hun ved den lejlighed blev godt behandlet.

For som det kan ses på nedenstående billede, modtog hun undervejs eksklusiv massage-behandling af Richard Branson, som det amerikanske erhvervsmagasin Forbes vurderer er verdens 388. rigeste person.

På den baggrund ved Caroline Wozniacki, hvad hun har sagt ja til:

Det bliver en uge på første, klasse eftersom deltagerne indlogeres i luksuriøse lejligheder på den caribiske ø, hvor de under opholdet bliver serviceret af intet mindre end 60 Branson-ansatte.

Når invitationsturneringen på Necker Island er færdigspillet, vil Caroline Wozniacki forud for 2019-sæsonens første turneringer træne i henholdsvis Monaco og Miami.

Næste gang, man kommer til at se hende i aktion ved en turnering, bliver den første uge af januar i Auckland på New Zealand.