Lyt til artiklen

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Vil du lytte til artiklen?

Køb et Digital Plus-abonnement og lyt med det samme.

Hun var endelig tilbage.

Efter et år uden kampe i en singleturnering trådte Serena Williams på banen til Wimbledon. Den 40-årige amerikaner har været hårdt plaget af skader, men tirsdag aften var hun igen i aktion på den store scene.

Her blev det dog til et exit i første runde efter tre sæt mod Harmony Tan efter en forrygende tenniskamp.

Det var dog ikke kun spillet på banen, der stjal opmærksomheden. For mange fans undrede sig over en særlig detalje, hvilket medførte ét bestemt spørgsmål på sociale medier:

'Hvad er det, Serena Williams har i ansigtet?'

Tennisstjernen spillede med, hvad der lignede sort tape på den ene kind. Og den er god nok. Der er tale om det såkaldte 'kinesio tape' skriver The Times.

Noget, der kan bruges for at lindre smerter og spændinger, der kan opstå både under træning, kampe og lignende.

Serena Williams fortalte sidste år til Reuters, at hun har problemer med sine bihuler. Noget, der betyder, de hæver op, hvilket påvirker slimhinderne i og omkring både næsen og i halsen.

Serena Williams spillede med tape i ansigtet under Wimbledon.
Serena Williams spillede med tape i ansigtet under Wimbledon. Foto: GLYN KIRK
Vis mere

»At spille tennis eller at gøre noget til hverdag er ikke let, når du har bihule-problemer. Du kan mærke tryk, overbelastning og smerter, når du træner til grand slams som Wimbledon og French Open. Det er ikke nemt,« fortalte hun.

Mens det var første singlekamp i et år, gjorde Serena Williams double-comeback i sidste uge, hvor hun nåede til kvartfinalen i Eastbourne. Her måtte hendes makker, Ons Jabeur, trække sig med en skade.

Serena Williams har vundet Wimbledon syv gange, og i alt har hun 23 grand slam-titler. Den seneste kom i hus ved Australian Open i 2017.

Amerikaneren ligger lige nu nummer 1.204 på verdensranglisten. Hun kom med til Wimbledon på et wildcard.

Andre læser også