Tænk over, hvilke billeder du har liggende derhjemme.

Sådan lyder budskabet fra tennislegenden Boris Becker i en ny dokumentar, Apple tv har lavet.

Her husker han tilbage på en situation fra 2002, der stadig sidder i ham.

Her var han under mistanke for skatteunddragelse, og en tidlig morgen fik han et opkald fra sin advokat.

Meldingen var, at politiet ville komme og banke på. Men det blev ikke ved det, fortæller Boris Becker, der i karrieren vandt seks grand slam-turneringer og tjente flere hundrede millioner.

For myndighederne lavede en ransagning af hans hjem, hvor mange af hans private ting blev endevendt, fortæller han. Det skriver Essentially Sports.

»Der er smykker, der er mange papirer, der er nøgenbilleder af min gravide kone. Vær opmærksom på dine billeder. De tog alt. Og jeg har aldrig fået billederne tilbage,« siger Boris Becker i dokumentaren.

Også Barbara Becker, som han i dag ikke længere er gift med, var hjemme, da politiet kom på uanmeldt besøg, og det kom bag på hende, at Boris Becker – ifølge hende – fra start blev behandlet som en kriminel, fordi anklagerne mod ham havde trukket mange overskrifter.

Boris Becker og ekskonen Barbara.
Boris Becker og ekskonen Barbara. Foto: MICHELE TANTUSSI
Vis mere

»Der var ikke noget, vi kunne gøre. Det kom helt ud af det blå, vi følte, vi blev invaderet,« fortæller Barbara Becker, der blev skilt fra Boris Becker, efter han var utro med modellen Angela Ermakova, som han gjorde gravid.

Boris Becker blev for nogle år tilbage erklæret konkurs, og sidste år blev han dømt skyldig i at have skjult værdier for hundredtusindvis af pund.

Dommen lød oprindeligt på 2,5 år, men tyskeren blev løsladt før tid og herefter udvist af Storbritannien.