Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki vinder i anden runde ved WTA-turneringen ASB Classic i Auckland.

Her har hun onsdag besejret amerikaneren Varvara Lepchenko med cifrene 6-3, 6-3. I kvartfinalen venter tyskeren Julia Görges.

Wozniacki var godt tilfreds med sin egen indsats i en kamp mod en meget svingende modstander.

»Jeg er bare glad for at være videre,« sagde en smilende dansker, da hun blev interviewet umiddelbart efter sin sikre sejr.

Der havde et blæsevejr, som kunne forstyrre spillerne undervejs, men det var ikke tilfældet for Wozniacki.

»Jeg er vant til vinden. Jeg er dansker, så jeg er vokset op med at skulle spille i vinden. Det her var nærmest som at spille på hjemmebane,« sagde hun med et stort grin.

Wozniacki er kommet flyvende ind i det nye år, hvor det foreløbigt er blevet til to sikre sejre. Hun vandt i første runde over Nicole Gibbs, 6-1, 6-0 - og altså nu 6-3, 6-3 over Lepchenko.

»Jeg plejer at have det lidt svært i begyndelsen af sæsonen, men det er gået i mine første kampe i år.«

Danskeren spillede en fornuftig kamp mod Varvara Lepchenko. I første sæt var den afgørende forskel på de to spillere stabiliteten. Wozniacki var som sædvanlig sikkerheden selv på de fleste af boldene, mens den usbekisk-fødte amerikaner vekslede mellem det fremragende og det frygtelige. Lepchenko pressede Wozniacki i bund på nogle af pointene, men kort efter slog hun oplagte vindere i nettet, og de mange uprovokerede fejl betød, at Wozniacki kunne køre sættet hjem 6-3.

Lepchenko kom flyvende ud til andet sæt, hvor hun brød Wozniacki og kom foran 2-0. Men så svarede danskeren igen. Hun slog en række flotte vindere og pressede Lepchenko, som oven i købet kvitterede med endnu flere dumme fejl på tilsyneladende lette bolde. Derfor tog danskeren de næste fem partier i træk, inden Lepchenko igen hev et parti hjem. Men efterfølgende var danskeren igen nådesløs, og da Lepchenko endda sluttede af med to gange uprovokeret at slå bolden i nettet, var den danske sejr en realitet.

Med begge Williams-søstrene ude af turneringen, er det bestemt en mulighed, at Caroline Wozniacki kan åbne 2017 med en turneringssejr i Auckland. Det vil være et fantastisk rygstød inden årets første grand slam-turnering, Australian Open, der begynder 16. januar i Melbourne.

Herunder kan du se BT.dks livedækning af kampen.