Der var drama i kulissen, da Caroline Wozniacki spillede sig videre til anden runde ved grand slam-tennisturneringen US Open med sejr på 6-2, 6-3 over den australske veteran Samantha Stosur.

»Varmen på tilskuerpladserne var værre, end den er, selv når den er allerværst i Australien. På et tidspunkt bad jeg min kone (Anna, red.) om at gå ud. Ellers var der risiko for, at hun var kollapset,« sagde Piotr Wozniacki med alvorligt ansigtsudtryk og tilføjede:

»Men det var ikke kun Anna, der var hårdt ramt af varmen. Det samme var jeg. Vilkårene. der blev spillet under, var ekstreme. Hvis varmen fortsætter på samme måde resten af dagen, må arrangørerne beslutte at lukke taget over Arthur Ashe Stadium.«

Piotr Wozniacki lagde i sin snak med de danske medier efter kampen ikke skjul på, at han var meget tilfreds med Caroline Wozniackis indsats.

»Stosurs server var fremragende, men Caroline formåede helt fantastisk at neutralisere dem. Det er fornemt af Caroline, at hun kun taber fem partier mod australieren,« sagde Piotr Wozniacki, der ikke lagde skjul på, at han var glad for sejren.

»Hendes optakt til US Open har ikke været optimalt. Derfor betyder det utroligt meget, at hun kan besejre en dygtig spiller som Stosur uden større problemer. Nu tager jeg en snak med Caroline. I denne vil jeg opfordre hende til at være glad, slappe af og først derefter begynde forberedelserne til næste kamp (mod Lesia Tsurenko, red.),« sagde Piotr Wozniacki.

Hendes polske hittingpartner Michel Przysiczny var lige så tilfreds.

»Caroline leverede en fornem præstation. Inden kampen havde vi blandt andet trænet servereturneringer. Jeg er overbevist om, at det var en medvirkende årsag til, at hun aldrig gav Stosur lov til at spille sig ind i kampen,« sagde Michel Przysiczny, der kunne fortæller B.T.'s udsendte tennisreporter, at samarbejdet med Caroline Wozniacki fortsætter resten af indeværende kalenderår.

»Med hvad der herefter kommer til at ske, må tiden vise,« sagde Michel Przysiczny.