Fredag aften bekendtgjorde den danske tennisstjerne Caroline Wozniacki over for omverdenen, at hendes kæreste, David Lee, har friet til hende.

Dermed kan Wozniacki både fejre en forlovelse og en sejr i sæsonfinalerne i Singapore. Hun gjorde forlovelsen klart med et billede på Twitter, hvor hun viser et billede af en ring med en stor diamant på.

Til billedet skriver hun: ’Det lykkeligste dag i mit liv. I går sagde jeg ja til min soulmate.’

Også David Lee, der har spillet basketball i NBA, bekræfter på Twitter, at han har været nede på knæ.

’Hun sagde ja,’ skriver han til et billede, han har lagt op.

David Lee og Caroline Wozniacki har datet i mere end et år, men de stod for først gang frem sammen som kærester tilbage på valentinesdag i februar 2017.

Forlovelsen kommer kun mindre end en uge efter, at Caroline Wozniacki vandt karrierens hidtil største titel, da hun i søndags slog Venus Williams i finalen til WTA World Tour Finals i Singapore, hvor årets otte bedste kvindelige tennisspillere var samlet.

Efter finalen rejste Wozniacki og David Lee til Bora Bora for at slappe af og få ro på. Og det var altså her, at basketballspilleren torsdag gik på knæ for Wozniacki.

David Lee er tidligere basketballspiller i den amerikanske basketliga, NBA. Han står lige nu uden kontrakt, men i sidste sæson spillede han for San Antonio Spurs, og i 2015 var ham med til at vinde NBA-mesterskabet med Golden State Warriors.

2017s tennissæson er for Caroline Wozniackis vedkommende slut. Sæsonen betegnes som en af Wozniackis bedste nogensinde, hvor hun blandt andet blev den mest vindene spiller af alle kvinderne på touren. Danskeren nåede i løbet af 2017 at vinde to titler og stå i otte finaler. Det resulteret i, at hun kunne sætte 4,748 millioner dollar(30,45 millioner kroner) alene i præmiepenge ind på kontoen. Hun slutter sæsonen som nummer tre på verdensranglisten. Det er den bedste rangering for hende siden, hun lå nummer et tilbage i 2011.

Den 27-årige Caroline Wozniacki og den 34-årige David Lee kom i sommeren 2017 ind på sjettepladsen på TV-kanalen ESPNs liste over sportsverdens største powerpar.

Tidligere har en anden forlovelse endt i vasken for Caroline Wozniacki. Det skete, da golfspilleren Rory McIlroy pludselig slog op med den danske tennisspiller i foråret 2014 over SMS. Han havde ellers friet til danskeren nytårsaften 2013, hvor Caroline Wozniacki også denne gang bekendtgjorde det over for omverden på sin Twitter-profil. Brylluppet var planlagt og invitationerne var endda også sendt ud. Rory McIlroy og Caroline Wozniacki havde nået at danne par i tre år.

Den nordirske golfspiller forklarede dengang splittet med, at han ikke var klar til et bryllup. 'Problemet er ene og alene mit,' som han sagde.