Den 20-årige danske verdensetter, Caroline Wozniacki, var dybt skuffet, da hun i fredags sensationelt blev slået ud af French Open.

Men hun er ikke typen, der sætter sig hen i en krog og græder over at få så mange stryg, som hun fik af nr. 29 i verden, Daniela Hantuchova, der spillede sit livs kamp og vandt 6-1, 6-3. Der er tid til at vinde nye sejre, er hendes indstilling. Da Caroline beskæmmet havde forladt grusbanerne i Paris, besluttede hun sig for sammen med familien  at tage til London, hvor hun kunne fryde sig over finalen i Champions Leage på Wembley mellem Barcelona og Manchester United.

- Barca spillede jo helt utroligt, fortæller hun på Twitter.

Caroline har tidligere set Barcelona spille i Spanien og frydet sig over Messis tryllerier. Hun har flere gange fortalt, at hun smaddergodt kan lide fodbold, og det har hun ikke fra fremmede. Hendes far Pjotr kom jo til Danmark i sin tid, fordi han skulle spille prof. fodbold i Odense-klubben B 1909. På Wembley mødte hun bl.a. den tidligere Manchester United-stjerne, Dwigth Yorke, og han gav udtryk for, at han ikke var så begejstret for, at Caroline er ganske særligt begejstret for Liverpool, hvis trøje hun lod sig fotografere i tidligere på sæsonen under en turnering i Dubai. Caroline Wozniacki fortæller i dag til twitter, at hun også har taget sig tid til at gå på indkøb sammen med sin mor.

- Jeg har været i London så mange gange, men det er faktisk første gang, jeg gør det ,skriver hun på twitter. Måske er det ikke så dårligt, at Caroline giver sig selv en lille slapper, så batterierne kan lades op igen. Inden hun igen skal forsøge at vinde en Grand Slam titel i Wimbledon, forestår WTA turneringen i juni i København. Her skal hun forsvare titlen fra sidste år.

Andre læser også