»Overdrevne og falske.«

Sådan beskriver Boris Becker nogle af de billeder, som de seneste måneder har floreret på alverdens medier af den tidligere tennisspiller.

Her er den skandaleramte tyskers albuer nemlig blevet et større samtaleemne på de sociale medier, og det skyldes blandt andet nogle billeder fra en luksusferie i Spanien i juli.

Dengang undrede adskillige brugere på de sociale medier sig over, hvorfor Boris Beckers albuer ser ud, som de gør. Du kan se et billede af albuerne nederst i artiklen.

Boris Becker (tv.) hjælper stadig til med trænergerningen på det tyske tennislandshold. Her står han sammen med Alexander Zverev under en turnering i januar.
Boris Becker (tv.) hjælper stadig til med trænergerningen på det tyske tennislandshold. Her står han sammen med Alexander Zverev under en turnering i januar. Foto: PATRICK HAMILTON
Vis mere

Hovedpersonen selv har dog ingen fysiske problemer. Det slår han fast i et interview med norske Dagbladet.

»Der er flere grunde til, at de er sådan, men ingen behøver at bekymre sig. Mine albuer er i orden,« forklarer den 52-årige tennislegende til mediet, inden han langer ud efter verdenspressen:

»Mange af disse historier er overdrevne. Nogle gange er billederne photoshoppet, så de (albuerne, red.) ser større ud, end de er.«

Tennisstjernen har i den sammenhæng tidligere sagt til tyske Bild, at han ikke ønsker at lade sin albue gennemgå en operation:

»Jeg har haft problemet med mine albuer længe, men jeg skal ikke gennem en operation – dem har jeg haft nok af de seneste år. Jeg har heller ingen smerter.«

Boris Becker har de senere år været en fast del af pressens fokus på grund af sine mange eskapader uden for tennisbanen.

Her har historier om utroskab, smukke kvinder, ustyrlig luksus og personlig konkurs ramt forsiden af verdens aviser adskillige gange.

Noget, som den fallerede tysker dog har lært at leve med.

52-årige Boris Becker.
52-årige Boris Becker. Foto: SAEED KHAN
Vis mere

»Jeg har stærke meninger, og jeg er stadig meget i magasiner og aviser af en række grunde. Det er bare en del af at være Boris Becker,« lyder det fra ham.

Tidligere i august havnede Boris Becker desuden i noget af et stormvejr på privatfronten.

Det skete, da tyskerens ekskone Lilly Becker gik til angreb på den tidligere verdensetters nye kæreste, Lilian de Carvalho Monteiro.

Ifølge Bild var Lily Becker nemlig rasende over, at den skandaleramte tennisstjernes kæreste brugte for meget tid sammen med eksparrets fælles søn, Amadeus. Det kan du læse meget mere om HER.

Folk undrer sig over Boris Beckers albuer.
Folk undrer sig over Boris Beckers albuer. Foto: DAVE HUNT
Vis mere