Det var frygtelige billeder, da den australske tennisstjerne Daria Saville faldt til jorden i tirsdagens kamp mod Naomi Osaka.

Hun skreg i smerte, da hun lagde sig på gulvet i tennishallen ved Pan Pacific Open og med det samme tog sig til knæet - og efter flere minutters behandling og test af knæet måtte hun trække sig fra opgøret.

Efter undersøgelser og scanninger viser det sig nu, at den i forvejen uheldige tennisspiller har fået den mest frygtede besked.

Hun har nemlig ødelagt sit korsbånd, og det plejer som regel at holde atleter ude i omkring 12 måneder.

Foto: PHILIP FONG
Vis mere

Den besked havde Saville, der havde en lignende skade i 2013, gruet for at høre.

»Kan vi alle bede for, at det ikke er korsbåndet. Jeg skal scannes i morgen. Jeg kan seriøst ikke tro, hvad der er sket. Hvad fan*** skete der egentlig? Jeg er ikke engang ked af det, jeg er bare chokeret,« lød det på Twitter efter uheldet.

Nu har hun trods den nedslående besked noget mere overskud.

»I skal ikke bekymre jer for mig. Jeg er ked af, at alle har været så bekymrede for mig. Jeg er okay, det lover jeg. Det er bare skide uheldigt,« skriver hun til sine følgere på Twitter.

Daria Saville er nummer 55 på kvindernes WTA Tour, men den kan hun forvente at dumpe et godt stykke ned ad i den kommende tid.