Andy Murray håber på at bytte double ud med single i Western & Southern Open, der begynder 11. august.

Den britiske tennisstjerne Andy Murray er "ret tæt" på igen at kunne spille singlekampe, hvilket han på grund af en skade ikke har gjort siden Australian Open i januar.

I bedste fald får den 32-årige brite comeback i singlerækken i den store Masters 1000-turnering Western & Southern Open, der begynder i Cincinnati 11. august.

Det siger han i forbindelse med denne uges ATP-turnering i Washington, hvor han stiller op i double.

- Jeg vil spille singlekampe, så snart jeg føler mig klar til det. Jeg vil træne i single, og jeg spiller kampe i double hver uge, så må vi se, hvornår jeg bliver klar, siger Andy Murray ifølge AFP.

Efter Australian Open i januar gennemgik Andy Murray en hofteoperation, så han nu har en metalhofte. I juni gjorde han turneringscomeback, da han spillede double i Queens, og efterfølgende har han deltaget i Wimbledon og flere andre turneringer.

Hvis han i den kommende uge føler sig godt tilpas, vil han fremadrettet bytte double ud med single.

- I bedste fald spiller jeg single i Cincinnati. Hvis jeg ikke kommer til det, så venter jeg nok til efter US Open, for jeg vil ikke have, at min første turnering skal være bedst af fem sæt, siger Andy Murray.

US Open varer fra 26. august til 8. september, så hvis Murray venter med sit singlecomeback til efter grand slam-turneringen, kan han tidligst spille i Frankrig eller Rusland ugen efter.

Som følge af sin lange turneringspause er briten med de skotske rødder nede som nummer 222 på verdensranglisten, som han tidligere har toppet.

Han vandt US Open i 2012 og Wimbledon i 2013 og 2016.

/ritzau/