I nat dansk tid spillede Roger Federer sig i finalen ved Miami Open, men efter kampen er det hans kone Mirka, der har fået en stor del af opmærksomheden. Det er dog ikke på den gode måde, da hun bliver kritiseret voldsomt for sin 'mangel på klasse'.

Roger Federer spillede i semifinalen mod australske Nick Kyrgios, der er kendt for at have et stort temperament.

Og han er ikke bleg for at vise det på banen, hvor han flere gange gennem årene har smadret sine ketchere i ren og skær frustration, ligesom at han også skælder dommerne ud, hvis han er utilfreds.

Selvom han natten til lørdag gav Roger Federer god modstand, kom han i modvind hos publikum, der flere gange ytrede deres utilfredshed mod den australske spiller.

Flere gange måtte kampens dommer bede om, at tilskuerne viste respekt for spillerne, og måske skal Roger Federer hjem og have en lille alvorssnak med sin kone, Mirka efter nattens tennisbrag.

Hun blev nemlig fanget på tv som en af dem, der var efter Nick Kyrgios undervejs. På billedet, der blandt andet er blevet delt på Twitter, pifter Mirka Federer efter australieren i en situation, hvor Nick Kyrgios er ude for at skifte sin ketcher.

Og på trods af at tennisfruen faktisk har fødselsdag, er det ikke ligefrem venlige hilsner, der strømmer ind til hende på de sociale medier.

Tværtmimod er rigtig mange dybt forargede over hendes opførsel fra tilskuerpladserne, der ifølge dem vidner om mangel på sportsmanship.

'Mirka er bevis på, at penge ikke køber klasse. Klam opførsel i Miami i dag,' lyder det fra en bruger på det sociale medie Twitter.

En holdning, som mange deler, og adskillige pointerer, at Mirka Federer i stedet burde fokusere på det, hun egentlig er der for - nemlig at støtte sin mand under kampen.

'Ikke stor fan af at Mirka Federer er efter modstandere. Hun kan lukke og heppe på sin mand,' lyder det fra en.

Flere mener desuden, at der slet ikke burde bruges beskidte tricks til at hyle modstanderen ud af den, fordi Roger Federer burde have niveau til at vinde kampen uden den slags 'hjælp'.

'Åh man, de billeder af Mirka Federer er triste. Behøver hun virkelig synke ned på det niveau for at hjælpe Roger med at vinde?' lyder det, mens en anden mener at hun bare burde lære nogle manerer.

Mens langt størstedelen langer ud efter den 38-årige tidligere tennisspiller, er der dog også nogle stykker, der har ønsket hende tillykke med fødselsdagen.