Caroline Wozniacki vandt fredag aften sin kvartfinalekamp i WTA-turneringen Qatar Total Open over tyske Angelique Kerber efter en lang dyst.

Og særligt ét spørgsmål var i fokus både under og efter kampen. For med et nederlag til tyskeren ville Simona Halep generobre den førsteplads, hun mistede til danskeren, da Caroline Wozniacki vandt Australian Open.

Men at forblive nummer ét på verdensranglisten, er ikke det, der fylder mest i den 27-årige danske tennisstjernes hovede.

»Mit mål er bare at nyde spillet, have det sjovt og holde mig skadesfri. At blive nummer 1 var et stort mål, og det var stort, jeg nåede det. Men lige nu tænker jeg ikke på verdensranglisten,« sagde Caroline Wozniacki i sit sejrsinterview efter kampen, som hun vandt med 7-6, 1-6, 6-3.

Mere end to timer og tyve minutter tog kampen, som du kan læse mere om her.

I store dele af opgøret mod Kerber kæmpede begge kvinder med alt hvad de havde i sig, og kampen bølgede flere gange frem og tilbage. Caroline Wozniacki havde flere gange marginalerne med sig, og det erkendte hun også efterfølgende.

»Jeg var lidt heldig. Jeg synes, vi begge spillede godt i store dele af kampen,« lød det fra en glad verdensetter, der altså fredag aften endnu engang kan overnatte med titlen som verdens bedste.

Nummer to er fortsat Simona Halep, der efter at have vundet sin kvartfinale trak sig fra semifinalekampen med en skade. Efter kampen sagde Caroline Wozniacki, at hun føler med rumæneren og håber, hun snart er tilbage.

I semifinalen i Doha skal Caroline Wozniacki møde enten tjekkiske Petra Kvitova eller tyske Julia Görges.