Morten Strunge, den unge topchef i Onfone, har lige tjent 300 mio. på at sælge sin virksomhed til TDC
Morten Strunge, den unge topchef i Onfone, har lige tjent 300 mio. på at sælge sin virksomhed til TDC Foto: Erik Refner

Man kommer ikke sovende til succes på tv- og mobilmarkedet. Derfor går YouSee og Onfone sammen for på den måde at kunne tilbyde attraktivt indhold til kunderne.

Sammenlægningen af de to virksomheder sker formelt til nytår, men begge vil fortsætte som selvstændige forretningsnavne.

- På tv-markedet handler det altid om at kunne tilbyde det mest attraktive indhold. I takt med, at tv-forbruget spreder sig fra hjemmets store fladskærm til andre og mere mobile enheder, vil forbrugerne i stigende grad også efterspørge individuelle og overskuelige mobile tv-løsninger. Det er det, vi skal lære af Onfone, siger adm. direktør Niels Breining, YouSee.

Læs test: Samsung Galaxy S III 4G

Stifter og adm. direktør Morten Strunge fortsætter som direktør for Onfone, og han indtræder samtidig i ledelsen hos YouSee. Han siger, at sammenlægningen vil være til fordel for både nuværende og kommende Onfone-kunder.

- Vi fortsætter med at tilbyde de enkle og gennemskuelige produkter, som vi revolutionerede mobilmarkedet med for to år siden. Men når vi nu går sammen med YouSee, får vi adgang til en fantastisk kompetence inden for tv, film og musik, og det skal vi udnytte til at skabe en ny revolution. Vi skal gøre det nemt, enkelt og trygt at abonnere på indhold på mobilen, siger Morten Strunge.

YouSee har cirka 1,2 millioner kabel-tv-kunder og distribuerer 150 forskellige tv-kanaler i en kombination af programpakker og individuelle tilkøb. YouSee udbyder bredbånd med downloadhastigheder fra 10 til 100 Mbit/s. YouSee er et datterselskab af TDC.

Læs test: Ny hårdfør håndværker-mobil klar voldsomme fald

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.