På CES-messen i Las Vegas har mange producenter allerede været på banen og fremvist spændende nye produkter.

En af dem er taiwanesiske ASUS, som laver rigtig mange forskellige produkter, lige fra routere og bundkort til mobiltelefoner og tablets. Det er da også en tablet, som har fanget vores øje ved CES i år.

ASUS har nemlig præsenteret deres nye Asus Transformer AiO (All in one), som udover at fungere som desktop computer også kan virke som en 18,4 tommer stor tablet. Her ser vi altså svaret på hvad der sker når vores smartphones vokser – så gør tablets åbenbart også!

Den nye Transformer AiO adskiller sig udover størrelsen også yderligere fra andre tablets. Den har nemlig ikke bare én processor med flere kerner, nej den har flere processorer med flere kerner! Det betyder dog ikke, at den får en helt sindssyg ydeevne, men nærmere at den får nogle praktiske muligheder for at køre flere styresystemer.

Når du starter Transformer AiO er den nemlig muligt at vælge om du vil bruge den som en desktop/laptop PC med Intel processor og Windows 8, eller om du vil køre på Android 4.1 Jelly Bean med en Tegra 3 processor fra Nvidia.

Sony lancerede også en smartphone med 5 tommer skærm og 13 megapixelkamera – læs mere om den her.

Også en ny spilkonsol med Android er blevet vist frem – læs mere om den her, hvor du også kan se video med spilmonstret!

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.