Amerikanerne fejrer Thanksgiving i dag, den 22. november 2012. Traditionen tro, afsluttes dagen med årets shopping tur. Men det er ikke kun amerikanerne som får noget ud af det. Danskerne kan også være med.
 
Thanksgiving i USA, er som juleaften i Danmark. Kalkunerne kryber i flyverskjul, for ikke at havne på et amerikansk middagsbord. Der bliver spist og drukket, så mave-tarm-klinikkerne skal på overarbejde.
 
Men det er ikke dét som er det vigtigste længere. Eller i hvert fald ikke for alle amerikanere. Dagen efter, dvs fredagen efter thanksgiving, er døbt Black Friday. Det er dagen, hvor alle butikker med respekt for sig selv, holder åbent i 24 timer og har priser man ellers kun kan drømme sig til.
 
Så der bliver virkelig shoppet igennem, for mange amerikanere. Det er tale om timelange køer, for at få det gode tilbud.
 
Ikke kun i USA
Men det er faktisk ikke kun i USA, man kan benytte de mange tilbud. Mange netbutikker har også tilbud, som ligger meget langt under normalpriserne. Og netop nettet, er et sted hvor vi danskere også kan være med.
 
Både Adobe, Elgiganten og Komplett er med på den sorte fredag.

Læs meget mere om de vilde 'Black Friday'-tilbud i Danmark.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.