Vi har tidligere hørt rygterne om en eventuel S-opfølger til iPhone 5, og at denne opgraderede enhed skulle være sat til lancering en gang i løbet af det første halvår af 2013.

Nu følges iPhone 5S-rygtet op af en historie om endnu en iPhone, som ifølge rygtet, der har sit udspring på China Times, kommer til at hedde iPhone Math.

Telefonen skal have en skærm på hele 4,8 tommer og et kamera på 8 megapixel, som det kamera, der sidder i den nuværende iPhone 5. Rygtet indeholder detaljerede informationer om leverandører, producenter og produktionstider, men det kan godt virke lidt utroværdigt, at man fra Apples side har et hul ind til så mange informationer om et produkt, der ikke er længere i processen.

Om Math er det endelige navn til enheden, er også ret usikkert, da det ikke på nogen måde lægger sig i forlængelse af tidligere produkter. Om navnet peger i retning af matematikfag og skole, det er der heller ikke baggrund for at lægge sig fast på.

Se billeder: Sådan ser en iPhone med 7 tommer skærm ud

Det er ikke første gang, at vi hører historier om en større iPhone, der tilmed også blev rygtet som værende billigere end den nuværende storsællert, men vi har altså ikke fået mere konkret viden om den nye enhed, end at den ifølge China Times skulle blive på 4,8 tommer og bære navnet iPhone Math.

Spændende kunne det dog være, hvis Apple udfaser den gode gamle 3GS'er som billig-telefon og i stedet designer og fremstiller en ny billig enhed.

Se video: Sådan går det med falske iPhones

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.