Er du typen, eller kender du typen, der bare ikke kan få det luksus nok? Så er Gold & co.s guld-Apple-produkter måske lige sagen.
Er du typen, eller kender du typen, der bare ikke kan få det luksus nok? Så er Gold & co.s guld-Apple-produkter måske lige sagen.

Hvis du mangler lidt inspiration til julegaven til personen, der har alt, så er her et bud på, hvad du kan lægge under træet.

Det britiske firma Gold & co. har nemlig specialiseret sig i at overtrække diverse Apple produkter med det pureste guld.

Det Gold & co. gør, er at udskifte bag- og frontcover med deres egen specialdesignede version, hvor hvert bagcover og glas til iPhone 5 er produceret i stål af flykvalitet, der bliver overtrukket med flere lag af 24 karat guld. Herefter pudses knapper og alle kanter i hånden for at sikre en meget blank overflade.

Sidst bliver iPhonen pakket ned i en fin trææske for at gøre præsentationen lige så luksuriøs som produktet. Alle produkter fra Gold & co er selvfølgelig nummererede for lige at toppe op med lidt yderligere eksklusivitet.

Det er ikke bare iPhone 5, der fås indhyldet i guld. Du kan også få en forgyldt udgave af iPhone 4, 4S, iPad 3 eller iPad mini. Hvis du skal have fat i produkterne inden jul, skal du desværre booke en flybillet, da de kun bliver solgt i London, Hong Kong, Moskva, Indien og en række lande i mellemøsten.

Følg Mobil.nu på Facebook her   

Følg media:mac på Facebook her

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.