Apple CEO Tim Cook waves to the audience during an Apple event in San Jose, California October 23, 2012. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS)
Apple CEO Tim Cook waves to the audience during an Apple event in San Jose, California October 23, 2012. REUTERS/Robert Galbraith (UNITED STATES - Tags: SCIENCE TECHNOLOGY BUSINESS) Foto: ROBERT GALBRAITH
Det blev Barack Obama, der af Time Magazine blev kåret til årets person i 2012. Efter den amerikanske præsident fulgte bl.a. den egyptiske præsident Mohammed Morsi og den italienske fysisker Fabioloa Gianotti og Apples øverstkommanderende Tim Cook.

Tim Cook er valgt af Time Magazine pga den store udfordring, det har været for Cook at overtage direktørposten efter den afdøde og meget visionære Steve Jobs.

Time Magazine uddyber deres valg med, at Cook ikke bare har formået at træde i Jobs' fodspor, men også videreføre Apple og sætte sit eget præg firmaets udvikling ved fx lanceringen af iPad mini.

Sony klar med nyt 4G-vidunder

På det seneste har der været meget snak om Apples faldende aktiekurs og at firmaet har toppet, men trods det er Apple stadig det firma med den suverænt bedste indtjening og det bl.a. takket være en sikker Tim Cook ved roret.

Tim Cook og Apple har måske ikke, som årets andre vigtige personer på Time Magazines liste, været med til at ændre verdenssituationen, men Cook og co. har stor indflydelse på, hvordan vi lever vores liv og hvordan elektronik har stor indflydelse på det.

Følg Mobil på Facebook og gå aldrig glip af de vigtigste mobile nyheder.

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.