Der er dømt arkadespil og tørre tæsk, når en masse af Sonys top franchise, tørner sammen i et fantastisk gakket univers. Har du nogensinde spekuleret på hvem der ville vinde en dyst, imellem Kratos fra God of War og parappa the rapper, i Sackboys Little Big Planet verden, der langsomt bliver indhyllet i spillet Buzz? Nej vel, og hvem har dog det bortset fra Sony selv? Ikke desto mindre kan du få svaret i det nye kampspil, PlayStation All-Stars Battle Royale.

Spillet er et enkelt kampspil, og minder i høj grad om Super Smash Bros, og har man tidligere leget med Tekken eller des lige, burde det være lige til at gå til. Man kan spille op til 4 spillere af gangen, og man kan vælge imellem 20 forskellige karakterer.

I Solospillet lærer du de basale teknikker, og samtidig kan du snuse til alle figurernes historie. Det foregår I stille og roligt tempo, hvor man ikke går videre til næste move, før man har lært det første. Turneringsdelen er lavet således, at du kan spille mod andre onlinespillere. Det være sig dem fra ranglisten, eller en der matcher dine egne skills. Kontrakamp er den gode gamle spilmåde, hvor du spiller mod hvem der nu sidder ved din side i sofaen, eller blot et singleplayer spil. Det er her PlayStation All-Stars Battle Royale for alvor bliver sjovt, og giver flashbacks til de gamle Tekken dage, hjemme i et kælderværelse sammen med vennerne.

I selve kampene er energibaren byttet ud med et powermeter. Det giver et rigtig godt flow igennem kampen, og istedet for at gå All in for at slå din modstander ud, går man All in for at få fyldt sit powermeter op til max, for derefter (hvis du timer det rigtigt), at give stokkeprygl til de andre modstandere. Som en ekstra lille bonus, kan du også unlocke forskellige kostumer, hån og animationer til dine karakterer, ved at nå en række forskellige mål.

En fed ting I PlayStation All-Stars Battle Royal, er de forskellige universer kampene foregår i. De ændrer sig fra tid til anden, og intergere I selve kampene. Det er et fedt touch, der giver en fornemmelse af at være på hjemmebane, når man spiller en karakter fra netop det univers kampen foregår i.

Om der er nok kød på PlayStation All-Stars Battle Royale til at give en rigtig fed oplevelse, vil jeg lade være op til den enkelte spiller. Man skal ihvertfald være glad for spil som Tekken, Streetfighter og Super smash bros, og er man det, vil jeg alligevel sige at der her bliver leveret en halvtom æske. Regner man med lidt baggrundshistorie omkring de forskellige karakterer og universer, vil jeg håbe at man kan nøjes med et par stillbilleder og en ligegyldig dialog - for det er hvad man får. Leder man efter den dybere historie, eller personlige udvikling af karakterer etc., er man også gået forkert. Regner man derimod med at gå lige til stålet og komme igang med at kæmpe med (og imod) sine yndlingsfigurer - tja, så er PlayStation All-Stars Battle Royal noget for dig.

Maskiner: PS3, Vita

Genre: Slåskampe

Anmeldt af: Mutanten.dk

Stjerner: 3

SMS

Hitter på Facebook

Mere fra Få første måned for 9 kr.